•  

   

   

   

   

   

 • Integrerede cloudløsninger der forbedrer både arbejdsglæde og produktivitet.

  AskCody er totalleverandør af digitale informationsløsninger, der hjælper mennesker og organisationer med at forbedre arbejdsglæde, tilgængelighed og produktivitet. Det sker ved dynamisk at forbinde mennesker med steder og aktiviteter. AskCodys mission er således at forenkle administrative arbejdsprocesser og gøre dagligdagen lettere når det handler om at booke møder og mødelokaler, tage i mod gæster i receptionen, vise vej til det rette lokale eller aktivitet, eller optimere anvendelsen af lokaler og resourcer i organisationen.

   

  Ligegyldigt om en medarbejder skal planlægge et møde, bestille mødeforplejning eller andre services, finde et ledigt konferencelokale, om en patient skal finde vej på et hospital til næste behandling eller en studerende skal finde vej til næste forelæsning på et universitet kan vores løsninger hjælpe den enkle bruger eller medarbejder.

   

 • Én platform, der kombinerer wayfinding, gæsteregistrering, digitale møderumsskilte og mødebookingsystemer.

  Alt er integreret til Microsoft Outlook, Exchange and Google Calendar!

 • AskCody® giver dig rette information på rette tid og sted og forbinder mennesker, steder og møder!

  Gennem vores produktivitetsforbedrende og tidsoptimerende platform af integrerede løsninger kombinerer vi mødeplanlægning og lokalebookning med digitale møderumsskilte linket direkte til dit kalendersystem med automatisk opdatering, indendørs wayfinding - på både interaktive touch skærme og mobiltelefonen, digitale og dynamiske kortløsninger, samt gæsteregistrering og medarbejderadvisering.

  Vi kan således forbedre gæsteoplevelsen i en bygning markant: AskCody tager godt imod din gæst – lige fra han træder ind af døren, til han sidder behageligt tilrette i det rette mødelokale, så mødet kan starte til tiden og uden forstyrrelser. Det sker alt sammen for at optimere og forbedre organisationers produktivitet og ressourcer.

 • Din Outlook eller Google Kalenders bedste ven når det kommer til møder!

  AskCody® kombinerer og håndterer alt fra mødeplanlægning, mødebooking og styring af mødelokaler, nem bestilling af mødeforplejning, kantinestyring, digitale møderumsskilte, gæsteregistreringsløsninger eller konferencesystemer i receptionen, samt wayfinding-løsninger på både smartphones, integreret i apps eller på touchskærme.

  AskCody® forbedrer både effektiviteten og gæsteoplevelsen!

 •  

  ... Og din bedste ven når det handler om at finde vej!

  Vores løsninger bruges i dag i alt fra kommuner og offentlige instanser, i den finansielle sektor, hos uddannelsesinstitutioner, på sygehuse og plejehjem, i storcentre og butikker, samt hos private virksomheder.

  Alt sammen steder, hvor det handler om at optimere medarbejderes tid og gøre det let og effektivt at booke møde, samt steder, hvor man ønsker at give gæsten, den besøgende, den bedst mulige oplevelse, når det handler om at finde vej.

   

  Hvor findes vi?

  AskCody har hovedsæde, showroom og udviklingsafdeling i Aalborg, samt kontor og salgsafdeling i Atlanta, USA. AskCody® forhandles af udvalgte forhandlere af komplette wayfinding- og skilteløsninger, eksperter i informationsdesign og digitale skilteløsninger, AV-udstyrsspecialister med fokus på møderumsudstyr, integratorer med fokus på komplette IT-infrastruktur løsninger til både den private- og offentlige sektor, samt digitale bureauer.

   

 • Med AskCody® har du altid overblik og let adgang til møder og aktiviteter!

  Vi gør det let at finde lige det du søger i bygningen - Uanset om du er vært for mødet eller gæst!

  Som vært skal det være let at booke det rette lokale, sikre at det står klar på dagen for mødet, og at kaffen serveres til tiden. Som gæst skal det være let at registrere sig ved ankomst til bygningen, finde vej til lokalet og være klar til tiden.

  AskCody® tager hånd om begge dele.